Storitve

Zraven implementacije IT rešitev in storitev vam nudimo tudi širok spekter svetovalnih storitev. Od samega pregleda trenutnega IT sistema do projektnega vodenja ter svetovanja s katerim boste dosegli vaše strateške cilje razvoja IT sistema. Prav tako vam predstavljamo novitete in rešitve, ki bi lahko bile zanimive za vas in vam prišle v pomoč pri vašem poslovanju.

V sodelovanju z podjetjem GC Leasing d.o.o. (GRENKE) vam nudimo najem vse IT opreme in nekaterih licenc, ki jih potrebujete v vašem podjetju ali organizaciji. Ker gre za operativni najem opreme, se le-ta vodi kot strošek in ne kot investicija.  Za GRENKE je značilno, da svojim strankam omogoča financiranje brez pologa.

Z podpisom vzdrževalne pogodbe vam lahko zagotovimo zelo hitre odzivne čase, odpravo napak v čim krajšem možnem času in vso strokovno znanje kar ga naše podjetje premore. Smo zelo fleksibilni, prilagodljivi in z veseljem prilagodimo naše vzdrževanje vsem vašim željam in zahtevam. Prav tako v sklopu vzdrževanja nudimo svetovanja in vso potrebno pomoč pri izgradnji vašega IT sistema.

Stankam ponujamo komplet IT outsourcing, ki temelji na mesečnih stroških. Zagotovimo vam lahko najem vse potrebne računalniške opreme (PC-ji, Monitorji, Tiskalniki, Strežniki, UPS-i, Mrežne naprave,….), vam nudimo outsourcing naših zaposlenih, helpdesk, vzdrževanje , vam ponudimo gostovanje strežnikov v našem hosting centru,…